window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-FH852BBB0B');
KMO’s, bedrijven en industrie2024-05-30T14:27:04+02:00

Groene Gevels voor KMO’s, bedrijven en industrie

Groene Gevels vzw: groene Innovaties voor KMO’s, bedrijven en industrie

In een wereld waar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds belangrijker worden, bieden wij een scala aan innovatieve oplossingen die niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook aanzienlijke voordelen opleveren voor KMO’s, bedrijven en industriële complexen.

Verwelkomende groene gevels

Groene Gevels vzw is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van groene gevels  die een warm welkom bieden aan bezoekers en klanten. Deze groene gevels verbeteren niet alleen de esthetiek van uw gebouw, maar creëren ook een gevoel van welzijn en rust. Voor bedrijven die waarde hechten aan hun imago en klanttevredenheid, zijn deze groene gevels een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Groene Zonweringen

Onze groene zonweringen zijn een slimme oplossing voor het reguleren van de temperatuur binnen uw pand. Ze verminderen de behoefte aan airconditioning door de warmte van de zon te absorberen en zorgen tegelijkertijd voor een aangename en natuurlijke uitstraling. Dit leidt tot energiebesparing en lagere operationele kosten, terwijl het comfort voor werknemers en bezoekers wordt verhoogd.

Verfraaiing van Gebouwen

Met onze expertise in verticale grondgebonden tuinen en groene gevels kunnen we elk gebouw verfraaien en tot leven brengen. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een fabriekshal of een winkelpand, onze oplossingen maken van elke locatie een visueel aantrekkelijk en inspirerend geheel. Een verfraaid gebouw trekt niet alleen meer klanten aan, maar draagt ook bij aan de tevredenheid en productiviteit van werknemers.

Gezonde groene omgeving

Een groene omgeving draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van werknemers en bezoekers. Onze groene gevels verbeteren de luchtkwaliteit en verminderen stress. Dit resulteert in een prettiger werkklimaat en een verhoogde productiviteit.

Ontharden en beter waterbeheer

Door te kiezen voor grondgebonden groen dragen bedrijven bij aan het ontharden van stedelijke gebieden en een betere waterverdeling. Dit past perfect in het Vlaamse klimaatadaptatieplan en in de Blue Deal en is een belangrijke stap in de richting van duurzame stedelijke ontwikkeling.

Bestrijding van het Hitte-eiland Effect

Stedelijke gebieden kampen al te vaak met het hitte-eiland effect, waarbij beton en asfalt de omgevingstemperatuur verhogen. Onze groene gevels, groene zonweringen en  groenslingers helpen dit effect te bestrijden door de omgevingstemperatuur te verlagen en een koeler microklimaat te creëren. Dit verbetert niet alleen het comfort binnen en buiten gebouwen, maar draagt ook bij aan het verminderen van de energiebehoefte voor koeling.

Wij bieden een breed scala aan oplossingen die aanzienlijke voordelen opleveren voor KMO’s, bedrijven en industriële complexen. Van esthetische verbeteringen en energiebesparing tot gezondheid en milieuvriendelijkheid, onze groene innovaties helpen uw bedrijf duurzaam te groeien en te bloeien. Door te investeren in groene gevels, draagt uw bedrijf niet alleen bij aan een beter milieu, maar creëert u ook een aantrekkelijke, gezondere en productievere werkomgeving.

Laat u inspireren door onze realisaties!

Al 10 jaar onthardt en vergroent vzw Groene Gevels in samenwerking en in opdracht van verschillende steden, gemeentes en districten.

U kan de realisaties in meer detail bekijken door op het gewenste project te klikken.

Vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier.

Geprikkeld? Let’s talk!

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek,
we helpen u graag brainstormen over duurzaamheid, ontharding & vergroening.

In de pers

Titel

Ga naar de bovenkant