Groene Gevels vzw is verhuisd!

Bij Groene Gevels vzw hebben we vorige week weer een nieuwe stap gezet in onze missie om steden groener te maken ! We zijn verhuisd naar een nieuwe en geweldige locatie : “De Brug” in Mortsel ! Deze verandering belooft een frisse impuls te geven aan onze inzet voor een groenere toekomst.

Onze nieuwe hub “De Brug” is een maatwerkbedrijf dat op maat gemaakte werkgelegenheid biedt aan mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt, met speciale aandacht voor personen met een psychische beperking.

Voor Groene Gevels vzw wordt “De Brug” niet alleen een fysieke locatie, maar ook een symbolische brug naar een meer inclusieve en duurzame toekomst. Het gebouw en dan vooral de mensen die er werken, maken het een inspirerende omgeving van waaruit we onze missie kunnen voortzetten en waar mensen met verschillende achtergronden en capaciteiten samen kunnen werken aan gemeenschappelijke doelen.

We willen meer dan alleen het vergroenen van stedelijke gebieden. We omarmen er ook de kracht van inclusieve werkgelegenheid en laten zien dat een groenere toekomst hand in hand gaat met sociale verantwoordelijkheid.
We zijn er helemaal klaar voor !

Interesse in wat wij met deze nieuwe energie voor jullie kunnen betekenen ? Stuur ons dan zeker een berichtje.

Deel dit artikel: